Google Street View, Google’ın popüler harita uygulaması Google Maps’in bir parçasıdır. Bu özellik, kullanıcılara çevrimiçi olarak bir yerin etrafında sanal olarak gezinme imkanı sunar. İşletmelerin müşterilere yerlerini göstermelerine, daha fazla trafik çekmelerine ve daha geniş bir kitleye ulaşmalarına yardımcı olur.

Google Street View’a neden ihtiyacınız var?

İşletmenizin Google Haritalarda daha görünür olmasını sağlar

Google Street View, işletmenizin Google Haritalarda daha fazla görünürlük elde etmesine yardımcı olur. Bu da arama sonuçlarında listenizin zamanla daha yukarısına çıkması ve daha fazla potansiyel müşteriye ulaşmanız anlamına gelir.

Müşterilerinize mekanınızı sanal olarak gezme imkanı verir

Google Street View, müşterilerinize işletmenizin içini ve dışını sanal olarak gezme imkanı verir. Bu, müşterilerinizin işletmeniz hakkında daha iyi bir fikir edinmelerine ve karar verirken daha bilinçli olmalarına yardımcı olabilir.

Potansiyel müşterilerinizin ilgisini çeker

Google Street View Trusted Agency unvanı, Google’ın kalite standartlarına ve kurallarına uygunluk göstermiş ajanslara verdiği ve sanal tur hizmeti sunma konusunda uzman ve güvenilir olduğunu belirtmesine yarayan bir unvandır.

Google Street View, işletmenizin potansiyel müşterilerin ilgisini çekmenize yardımcı olabilir. Birçok kişi, bir işletmenin içini ve dışını sanal olarak görmekten hoşlanır ve bu özellik, işletmenizle ilgilenen kişilerin sayısını artırabilir.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Yeni müşteriler kazanmanıza yardımcı olur

Google Street View, işletmenizin yeni müşteriler kazanmasına yardımcı olabilir. İşletmenizin sanal olarak gezilebilmesi, müşterilerinize işletmenizin nasıl bir yel olduğunu gösterir ve bu da müşterilerin işletmenizle ilgilenmelerine ve daha sonra gerçek bir ziyaret yapmalarını teşvik eder.

Rakiplerinizden farklılaşmanıza katkı sağlar

Google Street View, işletmenizi rakiplerinizden farklılaştırmanıza yardımcı olabilir. Müşterilerinize işletmenizin içini ve dışını sanal olarak gezme imkanı vererek, işletmenizin benzersizliğini ve özelliklerini vurgulayabilirsiniz.

360 Samsun Güvenilirdir

Google Street View Trusted Agency unvanı, Google’ın kalite standartlarına ve kurallarına uygunluk göstermiş ajanslara verdiği ve sanal tur hizmeti sunma konusunda uzman ve güvenilir olduğunu belirtmesine yarayan bir unvandır.